El comentari masclista d’un jugador sense equip: “És com una dona: si no t’excita, deixa-ho estar”

El francès Ben Arfa ha publicat un text en el qual compara de manera desafortunada les dones amb els clubs de futbol després que no hagi fitxat per cap equip aquest estiu

El futbolista francès Ben Arfa ha decidit tancar el mercat de fitxatges com a agent lliure. Després d’acabar la temporada i el contracte que el vinculava al Rennes, el jugador assegura no haver trobat cap equip amb una proposta que l’atregui. Per expressar-ho, ha comparat de forma desafortunada a Instagram els clubs de futbol amb les dones: “Cap dels projectes que m’han ofert m’ha atret. Això és com una dona: si no t’excita, deixa-ho estar”.

El jugador, de 32 anys, ha jugat en l’Olympique de Lió, l’Olympique de Marsella, el Newcastle, el Hull City, el Niça, el París Saint-Germain i el Rennes. En aquest mercat de fitxatges hauria refusat les ofertes de Fiorentina, Fenerbahçe i West Ham. La seva publicació masclista se suma a una nombrosa llista de polèmiques que han tacat la seva carrera de futbolista de gran talent que mai ha acabat d’esclatar a cap club.

Més informació

Nou comentari