Món Esport
El City no esvaeix els dubtes (1-1)
  • CA

Nova ensopegada de Manchester City a la Premier League. El conjunt de Pep Guardiola s’ha deixat dos punts en la seva visita al West Ham, un equip de la part mitjana de la taula de la lliga anglesa, i no ha aconseguit esvair els dubtes. Michail Antonio ha avançat els locals a la primera meitat, mentre que Phil Foden ha estat l’encarregat d’empatar el marcador a la represa (1-1).

La imatge del City ha tornat a ser força dolenta. El West Ham n’ha tingut prou amb una actuació col·lectiva sòlida per evitar el triomf citizen. En els darrers instants, el partit s’ha tornat boig i s’ha pogut decantar cap a qualsevol banda, però ni els locals ni els visitants han aconseguit desfer l’empat i, per tant, hi ha hagut repartiment de punts.

Cal baixar fins a l’onzena posició per trobar el City de Guardiola a la classificació de la Premier. Encara que també és cert que els citizens només han jugat cinc compromisos i altres equips n’han jugat sis, la realitat és que els de l’Etihad Stadium no aconsegueixen tenir la regularitat desitjada. Això és molt llarg, però, i el líder, l’Everton, només té cinc punts més que els de Manchester.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa