El Chelsea no rebaixa el sou als futbolistes, però els demana que siguin solidaris

El Chelsea ha anunciat que manté en nòmina tots els seus empleats i que està compensant els treballadors eventuals per ajudar-los a lluitar contra el coronavirus. El club londinenc ha assegurat que no s’aprofitarà del pla de treballadors creat pel govern. “No estem plantejant-nos cap reducció o acomiadament. Els nostres empleats rebran el 100% dels seus sous”, ha comunicat l’entitat anglesa.

A més, el conjunt blue ha deixat clar que “els treballadors temporals i dels dies de partit estan sent compensats i ho seran fins al 30 de juny, com si la temporada s’estigués celebrant amb normalitat”. Els futbolistes del Chelsea tampoc no veuran reduït el seu salari: “El primer equip no haurà d’ajudar el club econòmicament”.

En comptes d’això, però, l’entitat presidida per Roman Abramóvitx ha demanat als futbolistes que “centrin els seus esforços a donar suport a més causes benèfiques per ajudar la societat” més enllà “de totes les ajudes que estan prestant a les seves ciutats o comunitats” i de la iniciativa Players Together, de suport a la seguretat social britànica”.Més notícies

Ceballos, jugador del Madrid cedit a la Premier: “Guardiola és el millor entrenador de la història”

El migcampista andalús es desfà en elogis cap al de Santpedor per lloar el seu actual tècnic, Mikel Arteta

Els jugadors de la Premier s’uneixen per ajudar la sanitat pública anglesa

Capitans i futbolistes de la Lliga anglesa comuniquen l’acord per “col·laborar tant com puguem amb el nostre sistema sanitari en aquest moment crític”

Nou comentari