Món Esport
La Champions femenina es decidirà al País Basc
  • CA

Aquest dimecres, el Comitè Executiu de la UEFA s’ha reunit per esclarir tots els dubtes en relació amb el futur de les seves competicions. El màxim organisme europeu ha establert el full de ruta de la Champions League i l’Europa League masculines, però també ha dictat sentència en relació amb la Women’s Champions League, el torneig femení de futbol més important del continent, que també es decidirà en una seu única: el País Basc. Anoeta (Sant Sebastià) i San Mamés (Bilbao) seran els estadis encarregats d’acollir una fase final que es jugarà entre el 21 i el 30 d’agost.

Tal com es va filtrar fa unes setmanes, la Federació Espanyola de Futbol serà l’encarregada d’organitzar la Final a 8 que decidirà el campió de l’edició d’enguany de la Women’s Champions League, completament marcada pel coronavirus. La competició es va aturar abans que es disputessin les següents eliminatòries de quarts de final: Atlètic de Madrid-Barça, Glasgow City-Wolfsburg, Olympique de Lió-Bayern de Munic i Arsenal-PSG. Els enfrontaments no es modificaran més enllà de passar de ser a doble partit a disputar-se en 90 minuts. Caldrà poc més d’una setmana per finalitzar el torneig. Aquest dijous Luis Rubiales donarà més detalls.

Els quarts es disputaran els dies 21 i 22 d’agost, les semifinals el dia 26 del mateix mes i la final, el 30 a Sant Sebastià. Si la UEFA no indica el contrari, i tal com va establir el sorteig celebrat a principis de novembre, el Barça es jugarà l’accés al partit decisiu contra el Glasgow City o el Wolfsburg si aconsegueix eliminar l’Atlètic de Madrid. Les culers, campiones de la Primera Iberdrola, esquivaran dos dels equips més potents del continent –l’Olympique de Lió i PSG– fins a la hipotètica final. Caldrà veure si les de Lluís Cortés aconsegueixen igualar o millorar la gesta de la temporada passada, quan es van quedar a només un pas de proclamar-se campiones d’Europa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa