Món Esport
El Celta acomiada Òscar Garcia
  • CA

El Celta ha anunciat aquest dilluns la destitució d’Òscar Garcia Junyent. L’entrenador català, per tant, abandonarà la banqueta gallega després d’un any al càrrec. El mal inici del conjunt de Vigo a la Lliga Santander, amb una victòria, quatre empats i quatre derrotes en nou partits, ha condemnat el sabadellenc.

“Òscar Garcia Junyent i el seu cos tècnic no seguiran al capdavant de la banqueta del Celta. El club transmet el seu agraïment més sincer, tant a l’entrenador català com als seus col·laboradors, per la seva feina, professionalitat i esforç demostrat durant la seva etapa a Vigo, en la qual van aconseguir certificar la permanència en una temporada 2019/20 molt complicada. El Celta desitja a Òscar Garcia i els seus ajudants tots els èxits possibles en el futur, tant en l’àmbit professional com en el personal”, ha explicat l’entitat gallega mitjançant un comunicat.

El tècnic sabadellenc es converteix, d’aquesta forma, en el primer entrenador acomiadat de la temporada a Primera. Òscar Garcia va arribar al Celta el novembre del 2019 i va aconseguir una salvació agònica en la màxima categoria.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa