Món Esport
El Catalunya-Jamaica podria ser suspès pel coronavirus

El partit de la selecció catalana de futbol contra Jamaica, previst per al pròxim dilluns 30 de març al Camp d’Esports de Lleida, podria ser suspès pel coronavirus. La Federació Catalana de Futbol, que vol evitar qualsevol risc de contagi tenint en compte que és un compromís en el qual es preveu l’assistència de molts afeccionats, s’està plantejant la possibilitat, encara que ara per ara no hi ha res confirmat, segons ha pogut saber El Món. En les pròximes hores, l’ens federatiu prendrà una decisió i la comunicarà a través dels seus canals oficials.

Ara per ara, la Federació contempla tots els possibles escenaris, encara que un ajornament seria és poc factible tenint en compte que l’entitat que regeix l’esport català ja va estudiar la possibilitat de disputar un altre amistós al final de la temporada 2019/20 i va desestimar-la perquè, entre altres coses, no hi havia dates disponibles ni adequades per als jugadors. Cal recordar que aquest mateix dimecres es va presentar la samarreta que Catalunya lluirà contra Jamaica si, finalment, el coronavirus no impedeix la seva disputa.

La temporada passada, contra Veneçuela, Catalunya va disputar el seu primer partit en dates FIFA, un gran pas endavant al qual la Federació Catalana de Futbol ha donat continuïtat enguany. Si el coronavirus, que ja ha tingut influència en un bon grapat de competicions de diversos esports, no ho evita, els afeccionats catalans podran gaudir de la seva selecció en una aturada per partits amistosos entre combinats nacionals.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa