Girona i Espanyol somriuen, el Sabadell ensopega

Girona 3 – 1 Ponferradina

El Girona es va adjudicar aquest dissabte un duel directe pel play-off davant la Ponferradina, i se situen a tres punts de la zona de promoció. Així i tot, el primer gol dels gironins va fer-se esperar. Stuani va avançar al Girona després d’una bona passada de Samu Saiz. Sis minuts després de la represa, el mateix Saiz va fer el mateix. Els de Francisco Rodríguez dominaven el partit totalment, i al minut 84, Nahuel va fer el tercer. Yuri, per la “Ponfe” va fer el gol de l’honor al descompte, però ja no servia de res.

Espanyol 3 – 0 Albacete

L’Espanyol ha fet els deures de manera solvent davant el cuer, l’Albacete, i consolida la velocitat de creuer cap a la zona d‘ascens directe a la primera divisió. Raúl de Tomás ha obert el marcador en el minut 39′ de la primera. Calero, un home que veu poca porteria, ha pogut gaudir de les mels del gol al minut 64′. Amb el partit totalment tancat, RDT ha signat el doblet. L’Espanyol és líder a l’espera del partit del Mallorca davant Las Palmas.

Leganès 2 – 1 Sabadell

El Sabadell, però, no ha pogut arrodonir la jornada. Els vallesans han perdut per 2 a 1 davant el Leganés, un equip de la zona noble de la classificació. Els madrilenys s’han avançat per 2 a 0 a la primera part, i el gol d‘Oscar Rubio a la segona per part dels arlequinats ha servit per ben poc. Amb aquesta derrota, el Sabadell es complica una mica més les opcions de permanència.

Imanol Alguacil, celebrant la victòria de la Reial Societat | RFEF
Notícia: VÍDEO | Imanol Alguacil es torna boig en roda de premsa després del triomf de la Reial