Món Esport
Casillas anuncia la seva retirada
  • CA

Iker Casillas, porter fins el dia d’avui de l’Oporto portuguès, ha anunciat la seva retirada de futbol professional als 39 anys. “Avui és un dels dies més importants, i a la vegada dels més difícils, de la meva vida esportiva: ha arribat el moment de dir adéu”. Amb aquest missatge, el mític porter de Móstoles ha fet oficial que penja els guants després d’una llarga carrera sumament exitosa. Aquesta darrera temporada, Casillas no ha pogut disputar cap partit amb l’Oporto per un infart que va patir el maig del 2019.

Malgrat que Casillas s’hagi retirat a l’Oporto després de cinc temporades defensant la porteria portugesa, sempre serà recordat pels seus anys daurats al Reial Madrid i a la selecció espanyola. El porter de Móstoles es va formar a les categories inferiors del club blanc i des de ben jove es va convertir en titular. Ja era membre del primer equip durant l’era galàctica i va jugar-hi fins al 2015, sent capità. Les males relacions amb José Mourinho quan el portuguès va ser entrenador merengue van interrompre la seva exitosa carrera al Madrid i a partir d’aquest punt la seva trajectòria va anar de cap a caiguda.

Tot i això, el palmarès de Casillas és espectacular. Amb els blancs ha aixecat tres Champions, cinc Lligues i dues Copes, entre molts altres trofeus, i a l’Oporto no ha deixat de guanyar títols, dels quals destaquen, especialment, dues Lligues i una Taça. Ara bé, el seu palmarès amb la selecció és encara més brillant. Sempre serà recordat per aturar aquell mà a mà a Robben a la final del Mundial de Sudàfrica, que va donar el trofeu als espanyols, i, a la vegada, també ha aixecat dues Eurocopes. Individualment, Casillas també ha guanyat cinc títols de Millor Porter del Món i un Zamora.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a agost 04, 2020 | 18:19
    Doctor Strangelove agost 04, 2020 | 18:19
    Talp. Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa