Món Esport
El canvi físic espectacular de Maradona després de deixar l’alcohol
  • CA

Diego Armando Maradona ha canviat radicalment el seu estil de vida i això està tenint molt bones conseqüències per a la seva salut. L’actual entrenador del Gimnasia y Esgrima de La Plata ha deixat l’alcohol, està seguint una dieta molt estricta i, a més, està entrenant de valent. Els mitjans de comunicació argentins han difós una fotografia d’El Pelusa que evidencia que el seu físic ha canviat de forma espectacular. Segons les informacions locals, de fet, s’ha aprimat 11 quilos.

“El tractament comença a tenir resultats visibles. En Diego està millorant. Busquem millorar la seva qualitat de vida. El veig molt millor. Ens vam plantejar objectius, hi va haver una xerrada seriosa i ell va acceptar la proposta. Hi va haver un punt d’inflexió i ara està molt motivat”, ha declarat Leopoldo Luque, metge de Maradona, que s’ha mostrat “optimista” després de canviar-li la medicació: “No és que abans no es mediqués correctament, sinó que les estratègies van canviant. Hem modificat els seus ansiolítics, encara que això no vol dir que el seu trastorn estigui solucionat”.

“En Diego passava les nits sense dormir, patia les patologies de l’insomni: no podia dormir a la nit i durant el dia tenia son. Això li canviava l’humor i li provocava dificultats a l’hora de parlar, quelcom pel qual se’l va criticar molt”, ha recordat Leopoldo Luque en una entrevista exclusiva a Intratables, programa d’América TV.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa