Món Esport
El Cadis torna a Primera 14 anys després
  • CA

El Cadis és el primer equip de Segona a certificar l’ascens a la Lliga Santander. El conjunt andalús no va poder guanyar el seu partit d’aquest dissabte davant el Fuenlabrada, però va agrair la derrota del Saragossa contra l’Oviedo (2-4) d’aquest diumenge i ja ha segellat matemàticament la seva participació en la pròxima edició de la Primera Divisió. Després de 14 anys, el club gadità torna a la màxima categoria del futbol espanyol.

Els d’Álvaro Cervera han completat una temporada espectacular: han estat els líders en solitari de la Lliga Smartbank des de la quarta jornada. El Cadis ha estat amb diferència el conjunt més regular de la temporada i ha obtingut el premi dolç de pujar a Primera. La paralització de la competició per part del coronavirus va endarrerir l’inevitable. Els andalusos ocuparan una de les tres places de la Lliga Santander reservades per als millors equips de Segona.

Álvaro Negredo, el primer fitxatge

Menys d’una hora després de certificar l’ascens, el president del Cadis, Manuel Vizcaíno va revelar el primer fitxatge que farà per enfortir el projecte esportiu del club. “Álvaro Negredo serà jugador del Cadis la pròxima temporada”, va anunciar en una entrevista a Tiempo de Juego de la Cadena COPE. D’aquesta forma, el club gadità es reforçarà amb el davanter madrileny, un futbolista amb molta experiència a la Lliga espanyola. Durant la seva carrera ha vestit les samarretes de l’Almeria, el Sevilla, el Manchester City, el València i el Middlesbrough, entre d’altres.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa