Món Esport
El Cadis fa història contra el Madrid
  • CA

El Cadis no només ha aconseguit una victòria èpica contra el Reial Madrid a l’estadi de Valdebebas, sinó que ha batut un rècord que representa un autèntic abans i després en la història de la Lliga. Així, els andalusos han estat el primer equip acabat d’ascendir que és capaç de vèncer el vigent campió de la competició mentre és líder de la classificació i a casa seva.

Cal recordar que la victòria del Cadis sobre el Madrid no ha estat fruit de la casualitat, ans al contrari, ha estat totalment merescuda. Els andalusos han aprofitat la falta d’encert i de capacitat de crear accions de perill dels blancs per mantenir-se molt segurs en defensa i han llançat els contraatacs quan ha estat oportú per fer mal a la porteria de Courtois.

De fet, com el mateix entrenador del Cadis Álvaro Cervera ha reconegut, “els hi podríem haver marcat cinc al Madrid”. Aquesta afirmació, agosarada i atrevida, no deixa de reflectir la tendència que ha tingut aquest duel. Cervera, conscient de la gesta del seu equip, ha assegurat també que recordarà aquest partit “per sempre”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa