Món Esport
Del Bosque revela que Pedro Sánchez li va oferir fer política

Vicente del Bosque ha revelat que va rebre la trucada del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per participar en política, però que va rebutjar la proposta perquè l’esport a Espanya és un “assumpte molt delicat” i pensa que per a aquesta funció ha d’haver-hi algú “molt preparat”.

“Pedro Sánchez em va trucar, no em va oferir res en concret però em va dir que fes alguna cosa de política. Admiro els polítics, però no entraré en aquest món perquè soc profà. A més, no vull involucrar-me en un assumpte tan delicat i important com és l’esport a Espanya, crec que ho ha de fer algú molt preparat”, ha dit l’exseleccionador espanyol de futbol en una entrevista a la Cadena SER.

L’extècnic del Reial Madrid, que va sonar amb força per ocupar el càrrec de Secretari d’Estat per a l’Esport, ha recordat els consells que li donava el seu pare en aquest sentit. “El meu pare sempre em deia: porta’t bé i no et fiquis en política“, ha explicat el de Salamanca. D’altra banda, Del Bosque ha confessat que durant aquests mesos ha abandonat diversos grups de Whatsapp per converses de contingut polític. “Me n’he anat discretament sense molestar ningú. No vull molestar ningú, però tampoc que ningú em molesti”, ha asseverat.

Finalment, Del Bosque ha volgut quedar-se amb les “coses bones” del confinament perquè en general “escoltem poc” i ha subratllat que el seu orgull més gran són els 17 anys va dedicar al Reial Madrid “a la preparació dels més joves, per a la vida i per al futbol“, sobretot per la seva “responsabilitat” amb aquelles generacions.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa