Món Esport
Borja Iglesias rep insults homòfobs per pintar-se les ungles de negre contra el racisme

Gran gest de Borja Iglesias contra el racisme i l’homofòbia. El davanter del Betis, exjugador de l’Espanyol, s’ha pintat les ungles de color negre per posar el seu gra de sorra en la lluita antiracista que ha prosseguit l’assassinat de George Floyd per part de la policia dels Estats Units. LaLiga ha publicat una fotografia seva durant un entrenament i el gest, és clar, no ha passat desapercebut. Hi ha hagut afeccionats que l’han lloat, però també n’hi ha hagut d’altres que li han proferit insults homòfobs.

Maricones en mi equipo no, gracias”, “Qué grima” i “Rescisión de contrato y que se vaya al Sevilla” són alguns dels comentaris que Borja Iglesias ha rebut a la fotografia publicada a les xarxes socials. La seva resposta ha estat sublim. Davant l’estupefacció d’un dels seus seguidors, el davanter li ha explicat per què tenia les ungles de color negre. “No tinc cap problema a fer-ho”, ha començat la piulada de l’exjugador de l’Espanyol.

“És una forma de conscienciar-me i lluitar des de la meva posició contra el racisme, però crec que també em va bé contra l’homofòbia”, ha afegit abans de reconèixer que, estèticament, el canvi no li desagrada: “He d’admetre que m’agraden”. La resposta de Borja Iglesias també ha estat molt elogiada. “Avui i sempre diem ‘no’ al racisme i a l’homofòbia. ‘No’ a qualsevol mena d’odi. La lluita contra aquesta xacra es pot expressar de moltes formes. L’important és visibilitzar-la”, ha piulat el Betis a través del seu compte.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa