El Bayern, a un títol d’igualar el sextet del Barça de Guardiola

El Bayern de Munic ha conquerit la Supercopa d’Alemanya, la vuitena del seu palmarès, després de derrotar el Borussia Dortmund en una final vibrant carregada d’alternatives (3-2) que ha resolt Joshua Kimmich amb un gol quan només faltaven vuit minuts per al final. Gràcies a la consecució d’aquest nou títol, el conjunt entrenat per Hans-Dieter Flick es troba a només un trofeu, el Mundial de Clubs, d’igualar el famós sextet que el Barça de Pep Guardiola va aconseguir l’any 2009.

Els bavaresos s’han avançat al marcador amb una diana de Tolisso en el minut 18. Müller ha signat el 2-0 passada la mitja hora i la final s’ha posat molt de cara per al supercampió d’Europa, però Julian Brandt ha retallat distàncies abans del descans i, en el minut 10 de la represa, Haaland ha empatat el matx. El partit ha embogit i Neuer ha hagut de fer una intervenció providencial per evitar el tercer del Dortmund. Al final, la balança s’ha decantat a favor del Bayern gràcies a un gol estrambòtic de Kimmich en els darrers instants.