Món Esport
El Bayern torna a exhibir contundència i es classifica per a la final de la Champions (0-3)
  • CA

El Bayern de Munic és, molt merescudament, el segon finalista de la Champions League del coronavirus. Després de trepitjar el Chelsea a doble partit (7-1) i d’humiliar el Barça en 90 minuts (2-8), el conjunt bavarès s’ha imposat a l’Olympique de Lió a les semifinals per encarregar el seu bitllet per al partit que decidirà el guanyador de l’edició més atípica de la màxima competició continental entre clubs. Serge Gnabry, amb un doblet, i Robert Lewandowski ha marcat les tres dianes de la nit per als de Hans-Dieter Flick (0-3).

El partit ha anat al ritme que el Bayern ha volgut. Va sobrat. El Lió no ha tirat la tovallola abans d’hora i ha comptat amb alguna oportunitat molt clara, però s’ha topat amb la falta d’encert d’Ekambi i la seguretat sota pals de Neuer. En canvi, quan els bavaresos han posat una marxa més no han tingut cap mena de problema per colpejar amb contundència. Dos gols de Gnabry a la primera meitat i un de cap de Lewandowski en els darrers instants del compromís han decantat la balança a favor del gran favorit a aixecar l’orelluda.

El campió de la Bundesliga i de la Copa alemanya, que encara té possibilitats d’aconseguir el triplet, arribarà a la final de la Champions amb la sensació que no ha estat massa exigit durant el camí que ha recorregut les dues últimes setmanes. El Bayern és una màquina molt ben dissenyada que fa moltes coses bé, sobretot amb la pilota al seu domini, però també és cert que tant contra el Barça com aquesta nit davant l’Olympique de Lió, els alemanys no han exhibit una solidesa defensiva impecable. El seu joc concedeix molts espais a l’esquena dels seus centrals i si Neymar o Mbappé, líders del PSG –el seu rival a la final del pròxim diumenge–, els aprofiten, posaran contra les cordes els de Flick.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa