Món Esport
El Bayern es proclama campió de la seva vuitena Bundesliga consecutiva
  • CA

El Bayern de Munic no ha desaprofitat el seu segon match ball i s’ha proclamat campió de la Bundesliga per vuitena vegada consecutiva. El conjunt bavarès ha aixecat aquest dimarts la 30a lliga alemanya de la seva història en imposar-se al camp del Werder Bremen (0-1). El Borussia Dortmund va endarrerir l’inevitable el passat cap de setmana gràcies al seu triomf per la mínima contra el Fortuna Düsseldorf, però en la primera jornada en què els de Hans-Dieter Flick han depès d’ells mateixos per afermar-se el tron de la competició de la regularitat.

Faci el que faci aquest dijous contra el Mainz 05, el Dortmund ja no té possibilitats matemàtiques d’atrapar el Bayern, ja que ambdós equips estan separats per una distància de 10 punts quan al segon classificat només li queden nou per disputar. El conjunt bavarès, que va començar la temporada amb molts dubtes però va redreçar el seu rumb gràcies a l’arribada de Flick, ha protagonitzat un retorn a la competició després de l’aturada pel coronavirus impecable: set partits, set victòries, amb 20 gols a favor i només cinc en contra.

El somni del triplet, possible per al Bayern

Després de la consecució de la Bundesliga, els futbolistes del Bayern tenen entre cella i cella dues dates: el 4 de juliol i el mes d’agost, reservat per a la Lliga de Campions. En la primera, el club bavarès lluitarà per imposar-se al Bayer Leverkusen a Berlín i guanyar la Copa d’Alemanya en una final que es disputarà, en principi, a porta tancada. Aquest dimecres, d’altra banda, els muniquesos coneixeran el full de ruta de la Champions League, competició en la qual tenen un peu i mig als quarts de final després d’assaltar còmodament el Chelsea en l’anada dels vuitens (0-3).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa