Món Esport
El Bayern atropella l’Atlètic de Madrid (4-0)
  • CA

Res no ha canviat. El Bayern de Munic, vigent campió de la Champions League, continua sent el millor equip d’Europa. El conjunt alemany va encarregar-se de deixar-ho ben clar en el seu debut a l’actual edició de la màxima competició continental entre clubs, amb una victòria molt contundent contra l’Atlètic de Madrid de Luis Suárez (4-0). El conjunt matalasser va intentar competir a l’Allianz Arena, però va veure’s completament superat per un equip voraç que segueix trepitjant amb autoritat i sense escrúpols els seus rivals.

Kingsley Coman, per partida doble, Leon Goretzka i Corentin Tolisso van apuntar-se les dianes bàvares –algunes d’elles espectaculars– que van desfer un Atlètic que va començar sòlid però que es va anar desfent amb el pas dels minuts. En el moment en el qual els de Simeone van entregar la pilota el Bayern, l’equip de Hans-Dieter Flick no va tenir pietat. Amb el 2-0, els matalassers van retallar distàncies gràcies a l’encert de Joao Félix, però el gol va ser anul·lat correctament per fora de joc posicional de Suárez. Aquesta decisió arbitral va acabar enderrocant qualsevol aspiració madrilenya a Alemanya.

El City també guanya

El Manchester City de Pep Guardiola, per la seva banda, també va començar amb bon peu la seva aventura a la Champions, encara que el conjunt anglès va haver de patir una mica més per batre el Porto (3-1). De fet, els citizens van haver de remuntar la diana inicial de Luis Díaz. Agüero, de penal, va igualar el compromís abans del descans, mentre que Ilkay Gündogan i Ferran Torres van dictar sentencia a la represa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa