Món Esport
El calvari de Griezmann continua a l’Atlètic
  • CA

El futbolista francès Antoine Griezmann va abandonar el Futbol Club Barcelona durant la matinada del 31 d’agost al primer de setembre per tornar a l’Atlètic de Madrid. El davanter gal no havia convençut durant les seves dues temporades al Camp Nou i amb el retorn al conjunt matalasser volia recuperar les sensacions d’abans del 2019, quan es va convertir en un dels millors davanters del món. Tanmateix, la seva arribada a Madrid no ha estat gens senzilla i ha continuat topant contra murs que l’allunyen molt d’aquell jugador que va ser en el passat.

Si bé el seu fitxatge per l’Atlètic va ser molt criticat pels aficionats que no li perdonen la seva marxa al Barça, Griezmann ho va intentar arreglar amb gestos de bona voluntat cap als seguidors durant la seva presentació. Això, però, no ha estat prou per als matalassers i, després d’un debut discret al RCDE Stadium contra l’Espanyol, l’han castigat amb severitat en el seu retorn al Wanda Metropolitano com a blanc-i-vermell. En el primer partit de la fase de grups de la UEFA Champions League dels del Cholo Simeone, Griezmann ha rebut una xiulada descomunal quan ha entrat al terreny de joc al minut 56.

A més a més, futbolísticament ha tornat a estar molt discret i no ha aportat res al seu equip. De fet, l’Atlètic no ha estat capaç de superar el Porto al Wanda i ha deixat escapar l’oportunitat de sumar els punts que, a priori, haurien de ser els més fàcils de la fase de grup. Els de Simeone també hauran de jugar contra el Liverpool i el Milan en aquesta lligueta i hauran de millorar la imatge oferta contra els portuguesos per poder-se classificar per als vuitens de final. D’una banda són dels favorits a la Lliga Santander, però de l’altra han mostrat moltes mancances a Europa, on el futbol estatal s’està enfonsant de forma evident.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa