Món Esport
L’amistós entre Espanya i Portugal acaba amb empat (0-0)
  • CA

La selecció espanyola de futbol no ha passat de l’empat contra Portugal en un partit amistós celebrat a l’estadi José Alvalade de Lisboa en el qual ha mostrat dues cares: una dominadora en la primera meitat, quan ha perdonat el vigent campió d’Europa, i una altra menys fresca on ha estat sotmesa a l’atac potent dels seus rivals (0-0).

Luis Enrique ha aprofitat el partit per fer proves abans de la UEFA Nations League i ha fet debutar Adama Traoré, qui ha pogut defensar la samarreta de la selecció espanyola després de dues convocatòries frustrades, i Campaña. Dani Olmo s’ha afermat i Kepa ha agafat aire amb el suport que no té al Chelsea i que aquest dimecres sí que ha rebut del seleccionador.

Gerard Moreno i Rodrigo Moreno han tingut les oportunitats més clares per a Espanya en la primera meitat, però s’han topat amb Rui Patricio. A la represa, Cristiano Ronaldo i Renato Sanches –amb dues rematades que s’han estavellat contra el travesser– i Joao Félix han estat a punt de marcar, però tampoc han estat encertats. En clau blaugrana, Sergi Roberto ha disputat tot el partit, mentre que Sergio Busquets ha jugat 62 minuts i Trincao 79.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa