Món Esport
L’amenaça de Tebas als jugadors de la Lliga després de la indisciplina de Semedo

Javier Tebas té molt clar que no vol que es repeteixin conductes d’indisciplina com les de Nélson Semedo o els quatre jugadors del Sevilla que es van saltar el protocol de desescalada elaborat per les autoritats sanitàries. El president de LaLiga ha aprofitat una trobada telemàtica amb la premsa internacional per deixar ben clar que si els futbolistes continuen sense respectar les indicacions, hauran de concentrar-se en els seus llocs d’entrenament.

“Esperem no arribar fins a aquest extrem, però si els jugadors continuen anant a barbacoes i festes, potser haurem d’escollir una altra opció. La Lliga ha demostrat molta confiança en els jugadors en no tancar-los als centres d’entrenament. Així que, si us plau, que ens tornin aquesta confiança i no la trenquin. Saltar-se les regles no només fa mal a la Lliga, sinó que també és perjudicial per a la salut de les persones en general”, ha dit Tebas en unes declaracions que ha recollit L’Équipe.Més notícies

Semedo no s’entrena després de saltar-se el protocol de desescalada

Notícia: Semedo no s’entrena després de saltar-se el protocol de desescalada
Comparteix
El Barça informa que el lateral portuguès no ha participat en la sessió d'aquest dijous "seguint el protocol establert per LaLiga"
Notícia: Semedo no s’entrena després de saltar-se el protocol de desescalada - Mobile

“Tornem a sentir, tornem a jugar”: el Barça celebra el retorn del futbol

Notícia: “Tornem a sentir, tornem a jugar”: el Barça celebra el retorn del futbol
Comparteix
El club blaugrana publica un espot promocional de cara a la seva visita al Mallorca
Notícia: “Tornem a sentir, tornem a jugar”: el Barça celebra el retorn del futbol - Mobile

Nou comentari

Comparteix