L’Al-Sadd de Xavi frega la remuntada però no jugarà la final de la Champions asiàtica

L’Al-Sadd de Xavi Hernández s’ha quedat a les portes de jugar la final de la Champions asiàtica després de quedar-se a un gol d’igualar l’eliminatòria contra l’Al-Hilal. El conjunt del Qatar ha guanyat per dos gols a quatre al camp dels saudites, però no ha estat suficient per capgirar l’1 a 4 del partit d’anada.

Al conjunt de Xavi se li ha complicat el partit des de l’inici. Un gol dels locals en el minut 13 ha posat encara més difícil la remuntada. Llavors l’Al-Sadd ha capgirat el marcador amb gols d’Akram Afif, Nam Tae Heei i Hasan Al Heidos, quan havien passat només 20 minuts de partit. Gomis ha marcat pels locals en el minut 25 i ha deixat 2-3 el duel abans del descans. El següent gol del conjunt entrenat per Xavi ha arribat al minut 90, obra de Boualem Khoukhi, i ha estat insuficient per poder aconseguir una remuntada històrica.