Món Esport
Tebas, sobre les protestes de l’Espanyol contra els horaris: “Hi deu haver un microclima a Cornellà”
  • CA

Javier Tebas, president de LaLiga, ha respost a l’Espanyol per la queixa pública dels horaris de la jornada 36 de la Lliga Santander que va fer aquest dimecres. El conjunt perico va protestar pel fet que la patronal hagués programat el partit contra l’Eibar a l’RCDE Stadium un dia 12 de juliol a les 14.00 hores. Tebas, com és habitual, no s’ha mossegat la llengua i ha contestat amb contundència: “Hi deu haver un microclima a Cornellà…”.

“No se en quin termòmetre es basa l’Espanyol per queixar-se dels horaris. Tothom descansa pràcticament el mateix. Les protestes han vingut sobretot d’alguns entrenadors. Que es preocupin de fer la seva feina. L’equip que més ha descansat fins ara és el Betis i mira els seus mals resultats”, ha justificat el president de LaLiga. “Està de moda queixar-se per tot amb l’objectiu de justificar els fracassos esportius”, ha afegit.

A més, Tebas també ha assegurat que, ara per ara, “LaLiga no té la intenció que els espectadors tornin als estadis”. “Això no està entre les nostres prioritats. No passa res, hem preparat un protocol per quan s’obrin les portes als afeccionats. Ens agradaria que això passés el pròxim setembre, però no ens precipitarem. L’únic que farem serà estar preparats per quan arribi el moment”, ha sentenciat el màxim dirigent de la patronal.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa