Sergio García no continuarà a l’Espanyol. El davanter del Bon Pastor posa punt final a la seva segona etapa al club després que la direcció esportiva hagi decidit no renovar-li el contracte, que expirava aquest mateix mes de juny. El ‘9’, però, explica també via comunicat que continuarà jugant a futbol i que rebutja, de moment, l’oferta que li fa l’Espanyol d’incorporar-se als despatxos blanc-i-blaus. Si bé és cert que el mateix Sergio explica que “prenc nota de la paraula del club i espero tornar a casa, al meu estimat Espanyol, en un futur per inculcar espanyolisme des de la humilitat, el treball i el compromís”.

Es tracta, doncs, d’un dels secrets a veus més evidents de la temporada. Tot i que la marxa precipitada de Rubi al Betis va deixar oberta la porta a la continuïtat de Sergio, sembla que al final el club, cenyint-se al vist-i-plau de Gallego, seguirà amb els seus plans i decideix no ampliar el contracte al davanter català.

“Des del club volem agrair el seu total compromís durant aquestes campanyes en les quals ha estat vinculat al RCD Espanyol i li desitgem sort en les noves etapes professionals que pugui emprendre a partir d’ara”, assegura el club en un comunicat.Més notícies

Perarnau: “Vam fer un esforç brutal per intentar que Rubi es quedés”

El director general esportiu de l'Espanyol va relatar que "la nostra opció principal era renovar Rubi" i que el seu adeu al Betis va ser "inesperat i sorprenent"

Nou comentari