Món Esport
Sergio García: “Faré gaudir moltíssim l’afició, encara em queda futbol”
  • CA

El ja nou jugador de l’Espanyol, Sergio García, ha alertat -aquest dilluns en la seva presentació- que encara li queda “molt futbol” a les botes, després d’haver passat dues temporades lluny de Catalunya, concretament a l‘Al-Rayyan de Qatar.

“Que la gent estigui contenta amb mi, segur que faré gaudir moltíssim, encara em queda molt futbol. He estat dos anys fora, però em segueixo mantenint molt bé i segur que tindrem moltes tardes d’alegria”, ha assegurat Sergio García en la roda de premsa celebrada a l’Auditori de l’RCDE Stadium.

 

El davanter està “encantat” de poder ser, de nou, a l’Espanyol. “És el club del meu cor. He estat en d’altres equips i no és el mateix que vaig sentir aquí des que vaig arribar. Espero que puguem dur l’Espanyol a la zona més alta”, ha destacat.

L’atacant considera que l’Espanyol és “casa” seva. “Així m’han tractat en tot moment i el meu fill és un perico més, com jo. Està encantat de poder tornar, va ser una llàstima que haguéssim de marxar però ho va entendre”, ha comentat. El català creu que, en aquest temps, “l’equip ha evolucionat moltíssim”, sobretot pel què fa els objectius. “Ha vingut gent nova i els objectius són uns altres, l’equip ha de lluitar per estar a dalt perquè, amb l’equip que tenim, és per fer-ho. El club té molta ambició i està creixent moltíssim”, ha apuntat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa