Món Esport
Rubi es mulla sobre la seva polèmica sortida de l’Espanyol
  • CA

Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ ha recordat, en una entrevista a TV3, la seva sortida de l’Espanyol ara fa poc més d’un any. El tècnic de Vilassar va marxar de Cornellà-El Prat després de classificar el conjunt blanc-i-blau per a l’Europa League i tot ha sortit malament: el club ha baixat a Segona i ell ha fracassat al Betis i no ha acabat la temporada a la banqueta del Benito Villamarin. L’entrenador català, però, no es penedeix de la decisió que va prendre: “Ho tornaria a fer”.

“He viscut una experiència molt bona. El Betis és un club molt exigent però no ha acabat bé. Hem estat molt irregulars i qui acaba pagant la factura és l’entrenador. A més, no només vaig marxar de l’Espanyol, sinó que també em van deixar marxar. Sense cap mena de dubte”, ha assegurat a la televisió pública catalana. “Jo sabia què necessitava l’Espanyol i em sentia a casa, d’on no és fàcil marxar. Repetir una temporada com l’any passat era molt difícil. Les coses no li han sortit bé ni a l’Espanyol ni a nosaltres i hem patit tots moltíssim. T’entristeix molt un canvi tan radical”, ha afegit.

Rubi ha aclarit que “no estic dolgut amb l’Espanyol”, però que sí que ho està “amb alguna persona en concret”. “La meva sortida no es va explicar bé. Vaig fer un comunicat, però no va quedar clar. Se’m va fer molt mal i es van filtrar mentides. Es va dir que me n’anava al Betis per diners quan el meu sou no va canviar. La meva imatge va sortir molt perjudicada”, ha recordat el tècnic català, que per tot plegat considera que “tornar a l’Espanyol seria massa d’hora i la gent no ho entendria”. Per últim, l’exentrenador perico ha informat que ha rebut ofertes de Segona Divisió i de l’estranger, però que de moment “toca esperar” per decidir el seu futur.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa