Món Esport
Rubi, ambiciós: “Podem estar entre els cinc primers”
  • CA

 

Rubi continua convidant a somiar. L’entrenador de l’Espanyol vol mantenir l’idil·li a Cornellà-El Prat sumant la quarta victòria consecutiva a casa davant el Vila-real. “Quatre de quatre seria el que ha de ser. Hem de sumar tots els punts possibles”, ha comentat el de Vilassar de Mar mentre al·legava: “Tornem a estar davant d’una bona oportunitat de col·locar l’equip entre els cinc primers i fer bo el punt que vam aconseguir a Vallecas”. Per seguir amb la bona ratxa i trencar rècords, però, l’Espanyol haurà de superar un conjunt rival que, segons Rubi, “està fent una excel·lent campanya sobretot fora de casa”.

 

Així mateix, el partit estarà marcat per la tornada de Gerard Moreno a l’RCDE Stadium. “Quan comença el partit, tothom es concentra en el partit i res més. Gerard ha estat periquito i hem d’estar contents del seu passat“, ha comentat el preparador espanyolista sobre la tornada d’un dels homes més estimats per la pericada al llarg dels últims anys.

 

La gran notícia en clau perica, tot i això, és l’entrada de David López a la convocatòria. El central de Sant Cugat ha estat baixa els darrers tres partits de lliga per unes molèsties musculars i la seva tornada ha estat celebrada per Rubi. “Els tres jugadors que teníem tocats s’han entrenat molt bé i estan disponibles i perfectes. El David és un jugador indiscutible“, ha explicat un Rubi que, en aquest context, també explicava que “Naldo i Óscar Duarte han fet una molt bona feina substituint-lo”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa