Tot o res: l’oferta que el Bayern fa a Marc Roca

El Bayern presenta una oferta única a Marc Roca que rondaria els 2 milions d’euros bruts anuals | L’operació assoliria un màxim de 15 milions d'euros segons una sèrie de variables

El Bayern no se n’oblidava. Un any després, el club bavarès torna a la càrrega per un Marc Roca que ha estat esperant fins gairebé l’últim dia l’oferta que més desitjava. El context, però, és totalment diferent al de l’estiu passat. Amb el valor del futbolista ostensiblement per sota i amb la necessitat de l’Espanyol de vendre per a inscriure Keidi Bare, el Bayern es planta davant el futbolista amb una oferta única: o tot o res, no hi ha res a negociar. El club alemany, segons ha pogut saber ‘El Món Esport’, no està disposat a moure’s ni un mil·límetre de la seva oferta per al migcampista de la Granada del Penedès i el futbolista n’és plenament conscient.

A hores d’ara, Marc Roca, a través del seu agent, estaria valorant una oferta que supera amb escreix el seu sou a l’Espanyol. I és que a les oficines de l’Allianz Arena li posen sobre la taula un sou de dos milions d’euros bruts anuals. Els darrers serrells encara s’haurien de tancar, ja que el Bayern està pendent d’una última operació de mercat per a poder obrir la porta al ‘21’ perico.

Pel que fa als números de l’operació, l’oferta que hauria arribat a l’Espanyol seria de 8 milions fixes amb un marge en variables que permetria arribar als 15 ‘quilos’. La venda de Roca, que havia tingut una altra oferta de la Premier sobre la taula, permetrà a l’Espanyol tenir marge per dur a terme els últims moviments de mercat amb total solvència i liquiditat.   

Més informació

Nou comentari