Món Esport
Objectiu: resistir sense David López, Darder ni Borja
  • CA
Els futbolistes de l'Espanyol volen assaltar San Mamés per segon curs consecutiu
Els futbolistes de l’Espanyol volen assaltar San Mamés per segon curs consecutiu | EFE

Setmana de triomf però també setmana de pèrdua cabdal. Una de freda i una de calenta per a un Espanyol que, tot i intentar-ho amb totes les seves forces, continua sotmès als múltiples contratemps que s’està trobant al llarg d’aquesta temporada. Primer va ser Hermoso, després Duarte i Naldo, i per últim David López. La greu lesió del central de Sant Cugat deixa la defensa blanc-i-blava en quadre a manca de 12 partits que demanen un denominador comú: resistència. Amb Lluís López cobrint la baixa del ’15’, l’Espanyol visita el sempre complicat San Mamés amb el descens a deu punts i bolcant totes les seves possibilitats a l’argument de “no renunciar a res”, per no mencionar la paraula Europa (21:00 h. / GOL).

 

Les males notícies, però, no acaben en aquest punt per a l’Espanyol. La importantíssima victòria de la setmana passada davant el Valladolid es va pagar cara per a un equip espanyolista que, més enllà de la greu lesió de David López, també perdrà a Sergi Darder, Borja Iglesias i Dídac per la visita a la Catedral. Sense referències ni pràcticament raó de ser, Facundo Ferreyra té tots els números per a estrenar-se com a titular amb la samarreta espanyolista. La que és, de en segur, la gran aposta del club en cas que Borja acabi fent les maletes a l’estiu, necessita demostrar la seva vàlua després d’uns primers 4 partits on no n’ha sortit massa ben parat.

 

Quatre mesos sense guanyar a domicili

 

Els auguris no són els millors. L’Espanyol no guanya domicili des del passat 21 d’octubre –en aquest cas, a El Alcoraz- i la dada comença a pesar a la motxilla blanc-i-blava. Per sort per a Rubi, les coses a Cornellà-El Prat sembla que comencen a anar a millor i, després de cinc partits consecutius puntuant, ja ningú s’atreveix a parlar d’urgències. Tot i haver salvat l’escull del descens, al vestidor continuen reconeixent que en volen una mica més. “Volem guanyar fora de casa, ja que donaria una gran empenta per a poder afrontar els partits que resten. És cert que hem de millorar els nostres registres com a visitants“, explicava Diego López entre setmana.

 

Guanyar lluny de Cornellà, però, passa per vèncer altra vegada a San Mamés. Amb el triomf de la temporada passada al feu bilbaí com a preludi i aferrats a les genialitats d’homes com Melendo o Wu Lei, l’Espanyol internarà tornar a donar la campanada a la Catedral.

 

Possible alineació: Diego López; Rosales, Mario Hermoso, Lluís López, Adrià Pedrosa; Marc Roca, Granero, Víctor Sánchez; Melendo, Wu Lei i Facundo Ferreyra.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa