Nou positiu per coronavirus al primer equip de l’Espanyol

El club blanc-i-blau confirma un altre contagiat de Covid-19 entre la plantilla professional, el cos tècnic i la resta de col·laboradors vinculats al seu primer equip

Després de les proves PCR que es van practicar aquest dilluns a la plantilla professional, el cos tècnic i la resta de col·laboradors vinculats al seu primer equip de l’Espanyol, es va detectar un possible cas positiu de coronavirus. Tot i que el resultat no semblava concloent, la persona afectada va ser aïllada immediatament al seu domicili, seguint els protocols establerts per LaLiga i les autoritats sanitàries. En les últimes hores, i malgrat ser asimptomàtic, el club blanc-i-blau ha confirmat que es tracta d’un cas positiu i que, per tant, “continuarà amb l’aïllament domiciliari a l’espera de repetir noves proves PCR els pròxims dies”.

“D’altra banda, el primer cas detectat en l’inici de la tornada als entrenaments segueix sense mostrar símptomes i només queda mantenir el protocol establert de proves PCR a les quals haurà de ser sotmès els pròxims dies abans de poder incorporar-se als entrenaments”, ha afegit l’entitat perica en el seu comunicat.

Més informació

Nou comentari