Món Esport
El missatge del president de l’Espanyol a l’afició després del descens
  • CA

Després de la derrota al Camp Nou, l’Espanyol és, matemàticament, equip de Segona Divisió. El conjunt blanc-i-blau jugarà la temporada vinent a la Lliga Smartbank després d’un curs desastrós, el pitjor de la història recent del club. Tant bon punt el descens s’ha consumat, el president Chen Yansheng ha enviat un missatge de disculpes a l’afició en el qual ha assumit la responsabilitat de tot el que ha passat i ha assegurat que treballarà amb totes les seves forces per tornar l’equip a la Primera Divisió, “el lloc on mereix estar per la seva història”.

“Hem de fer autocrítica i reflexió. Amb esforç, treball i dedicació constants, el club tornarà a la màxima categoria del futbol espanyol, el lloc on mereix estar per la seva història. Els valors de la lluita i la persistència sempre han estat propis d’aquesta entitat. Ens vam plantejar la temporada 2019/20 com un repte il·lusionant i hem fracassat, però disposem d’una bona situació financera i tenim grans actius com un estadi modern, la Ciutat Esportiva, el futbol base o la nostra afició, que és i sempre serà determinat, ha dit el màxim dirigent perico.

Al marge de les declaracions institucionals, l’Espanyol també ha enviat una carta als seus seguidors: “Hem caigut. Ens dol molt i assumim tots els errors. Demanem disculpes a tota la nostra afició. Perdó, de tot cor. No tingueu cap dubte que ens aixecaraem més forts, per aquest escut, per aquesta samarreta i per la nostra gent. Posarem tot el nostre esforç per retornar el club a Primera, el lloc que mereix pels nostres gairebé 120 anys d’història. Perquè aquest sentiment, tot i que ara pateixi, és el més bonic que hi ha al món. Ahir, avui, demà i sempre. Orgullosos de ser pericos. Junts hi tornarem”



Comentaris

  1. Icona del comentari de: un talp a juliol 09, 2020 | 11:44
    un talp juliol 09, 2020 | 11:44
    Jajajajajajajajajajajajaja... Per fi! A veure si s'hi queden per sempre!
  2. Icona del comentari de: Ramon a juliol 09, 2020 | 12:23
    Ramon juliol 09, 2020 | 12:23
    Votar ERC és votar tamudazo.
  3. Icona del comentari de: Ramon a juliol 09, 2020 | 12:25
    Ramon juliol 09, 2020 | 12:25
    Ara el que estaria bé és que el xinès saldés tot quant jugador que tingui ofertes per rescabalar-se de la inversió i els deixés a l'estacada.
  4. Icona del comentari de: Jm a juliol 09, 2020 | 13:09
    Jm juliol 09, 2020 | 13:09
    Es poden vendre l’estadi si’l tenen pagat..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa