Machín: “Volem corroborar les bones sensacions del diumenge”

El tècnic de l’Espanyol, que avisa que farà rotacions davant el Ludogorets, assegura que "confien en seguir la bona línia de resultats a Europa”

Europa és ara un parèntesi que ha de servir a l’Espanyol per a retrobar definitivament les bones sensacions. Amb el bon paper davant el Vila-real com a preludi del què s’espera de l’equip de Pablo Machín, els blanc-i-blaus tenen una oportunitat d’or a Bulgària per a deixar la classificació per als setzens de l’Europa League pràcticament enllestida. Però Machín, conscient de la delicada situació a la Lliga, avisa que davant el Ludogorets apostarà per les rotacions: “Hi haurà diversos canvis respecte a l’equip del diumenge. S’ha d’aprofitar la plantilla i que els jugadors demostrin el seu nivell. Els necessitem a tots en la seva millor versió”. Avís, per tant, per a navegants: la Lliga s’ha convertit en l’absoluta prioritat d’aquest Espanyol.

Tot i això, el tècnic de Sòria no deixa de donar valor a la tasca de Rubi i assegura valorar l’Europa League. “Ens hem de sentir uns privilegiats per jugar a Europa. És una competició exigent i competitiva; i per a mi és molt satisfactori ser-hi. És cert que la dinàmica no és gens positiva a la Lliga, però confiem seguir a la línia de la competició europea”. Ja sobre el rival, un Ludogorets que arriba líder i amb un balanç de vuit gols en només dos partits, Machín explica: “No sé si és el favorit, però és ara mateix l’equip amb millor dinàmica des de l’estiu. És un rival amb molta confiança i estan acostumats a guanyar. Tenen moral i per això mateix serà un rival d’allò més complicat per demà”.

 

Les declaracions de Machín prèvies al Ludogorets-Espanyol:

HI HAURÀ ROTACIONS

“Hi haurà diversos canvis respecte a l’equip del diumenge. S’ha d’aprofitar la plantilla i que els jugadors demostrin el seu nivell. Els necessitem a tots en la seva millor versió”.

EUROPA, UNA ALTRA HISTÒRIA

“Ens hem de sentir uns privilegiats per jugar a Europa. És una competició exigent i competitiva; i per a mi és molt satisfactori ser-hi. És cert que la dinàmica no és gens positiva a la Lliga, però confiem seguir a la línia de la competició europea”.

EL RIVAL

“No sé si és el favorit, però és ara mateix l’equip amb millor dinàmica des de l’estiu. És un rival amb molta confiança i estan acostumats a guanyar. Tenen moral i per això mateix serà un rival d’allò més complicat per demà”.

EL GOL, UN PROBLEMA

“Pel que sigui, estem marcant molt poc. El que necessitem és generar moltes arribades i moltes centrades a l’àrea per fer gol. És quelcom que s’ha d’intentar millorar”.

Més informació

Nou comentari