Machín, pragmàtic: “Volem sortir del descens i necessitem guanyar”

El tècnic blanc-i-blau, conscient de la situació de l’equip, s’aferra al resultadisme: “Ara mateix, prefereixo guanyar que jugar bé”

L’Espanyol ha de guanyar sí o sí al Ciutat de València. Els blanc-i-blaus són últims a la classificació i Machín, conscient, sap que la victòria és d’una necessitat imperiosa. Per això mateix, el tècnic de Sòria no té dubtes a l’hora de reconèixer que al Ciutat de València s’han de sumar els tres punts sigui com sigui. “No és una anècdota que siguem últims. L’objectiu, però, és sortir de la zona de descens i necessitem guanyar com abans millor. Demà tenim la primera oportunitat”, ha explicat el nou tècnic espanyolista sobre la complicada situació d’un equip que és cuer de la classificació amb només cinc punts.

En aquesta mateixa línia, Machín ha mostrat un pragmatisme absolut en esmentar que, a hores d’ara, la prioritat dels pericos passa únicament per sumar com més punts millor. “No hi ha cap dubte, si em dones a escollir entre ser efectiu que és sinònim d’aconseguir victòries i ser preciosista, si prefereixo jugar bé o que guanyi… prefereixo sempre guanyar”, ha dit.  

Finalment, Machín, que ha deixat entreveure que davant el Llevant presentarà un onze que distarà força del de l’Europa League, ha volgut insistir en les bones sensacions de l’equip: “Les sensacions poden ser bones però si no es corroboren amb resultats anirem perdent en confiança. Demà tenim una bona oportunitat per començar a canviar la dinàmica”.

Les declaracions de Machín prèvies al Llevant-Espanyol:

L’ESPANYOL, CUER

“No és una anècdota que siguem últims. L’objectiu, però, és sortir de la zona de descens i necessitem guanyar com abans millor. Demà tenim la primera oportunitat”.

RESULTADISME ABSOLUT PER SORTIR DEL DESCENS

“No hi ha cap dubte, si em dones a escollir entre ser efectiu que és sinònim d’aconseguir victòries i ser preciosista, si prefereixo jugar bé o que guanyi… prefereixo sempre guanyar”.

LES BONES SENSACIONS

“Les sensacions poden ser bones però si no es corroboren amb resultats anirem perdent en confiança. Demà tenim una bona oportunitat per començar a canviar la dinàmica”.

Més informació

Nou comentari