Món Esport
La Fiscalia demana 3 anys de presó per a aficionats ultradretans de l’Espanyol
  • CA
La Fiscalia demana 3 anys de presó per a diversos membres de La Curva
La Fiscalia demana 3 anys de presó per a diversos membres de La Curva | Twitter / @CurvaRCDE

La Fiscalia demana fins a 3 anys de presó per a diversos integrants de La Curva per una agressió a un membre de la penya Juvenil, també associada a l’entorn blanc-i-blau. Segons avança ‘El Español’, la mateixa acusació els demana la pena esmentada per delictes d’odi cap a un grup de tendència ideològica oposada, ja que en aquest cas la penya Juvenil és, segons la Fiscalia, “d’extrema esquerra”. Als acusats, integrants de la secció ‘RCDE FIRM’ del grup d’animació de La Curva, també se’ls demana indemnitzacions de fins a 18.850 euros.

 

L’acusació atribueix als acusats de La Curva una sèrie d’agressions a membres de l’altre grup ultra com, per exemple, un “brutal cop de puny” que va tenir lloc l’1 de maig de 2016, al recinte del Forum de Barcelona i durant la celebració de la Feria de Abril de la ciutat comtal. El succés, així mateix, hauria tingut lloc a les 02:00 hores de la matinada i davant la permissivitat dels altres acompanyants de l’agressor: “La resta no van fer res per a evitar l’agressió ni per ajudar a la víctima, reforçant amb la seva presència l’acció i facilitant l’execució de l’agressió amb cops de peu”.

 

La víctima, sempre segons informa el mitjà citat anteriorment, va patir diverses contusions a la cara, al peu dret i a l’extremitat superior esquerra; quelcom que va provocar-li una inhabilitació laboral de fins a 15 dies.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa