Món Esport
L’Espanyol renova Sergio García per un curs més
  • CA

 

Sergio García seguirà defensant la samarreta de l’Espanyol una temporada més. El club blanc-i-blau i el davanter de Bon Pastor han arribat a un acord per renovar el contracte del jugador una campanya més, signant un contracte que inclou la possibilitat d’ampliar-lo un altre curs més si es compleixen determinades variables de rendiment. Malgrat ara tindrà un sou menor al del curs passat, el davanter ha acceptat seguir una fórmula (la d’un any més un altre d’opcional en funció del rendiment) que ja es va fer servir el curs passat, quan va tornar a l’Espanyol. La signatura de l’acord, la clàusula de rescissió queda fixada en 5 milions d’euros, ha tingut lloc aquest dimecres al RCDE Stadium. El davanter ha segellat la seva renovació acompanyat del director general esportiu, Òscar Perarnau.

 

 

“Estic encantat de poder renovar, l’Espanyol és el club de la meva vida i gaudeixo de cada dia que estic aquí”, ha exposat el jugador als mitjans del club. L’atacant ha afegit que confia en recuperar la versió de la seva primera etapa al club: “Vull tornar a ser el Sergio García de l’època que vaig marxar, vull que la gent gaudeixi de nosaltres, ho deixaré tot. Vull fer un bon any i fer el màxim de gols possibles per tal que la gent continui orgullosa de mi i de l’equip”. 

 

Sergio García, un dels capitans de la primera plantilla, va disputar 38 partits oficials la temporada passada (LaLiga i Copa del Rei) en els quals va aconseguir marcar tres gols. Aquest serà la setena campanya del davanter català en el conjunt espanyolista sent un dels jugadors més estimats per l’afició i un dels futbolistes blanc-i-blaus més decisiu dels últims temps. Podria no ser l’última: “Espero seguir aquí no només quest any, sinó molts més”. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa