Món Esport
L’Espanyol fitxa Wu Lei, màxim golejador de la lliga xinesa
  • CA
Wu Lei, durant un partit amb la selecció xinesa. | EFE

Pólvora xinesa per a l’Espanyol. El conjunt perico anuncia el fitxatge de Wu Lei, davanter de 27 anys que acaba de proclamar-se campió de la Superlliga xinesa amb el Shanghai SIPG FC i guanyador de la Bota d’Or de la mateixa competició després de marcar 27 gols. Els blanc-i-blaus s’imposen a clubs de la Premier League i Chen Yansheng aconsegueix incorporar un compatriota seu tres anys després d’arribar a Cornellà.

 

 

Wu Lei va ser el futbolista més jove a debutar a la Superlliga (14 anys i 287 dies) i les darreres cinc temporades ha estat el màxim golejador xinès de la competició. El davanter, que pot ocupar diverses posicions d’atac, arriba a l’RCDE Stadium després de marcar 102 gols i repartir 57 assistències en 172 partits. Com que l’entitat blanc-i-blava no pot pagar-li la seva alta fitxa, li cedirà tots els drets d’imatge del seu país, on és una autèntica figura.

 

El nou jugador perico lluirà el dorsal 24 i es podria incorporar a l’equip durant aquest mes de gener, encara que una lesió a l’espatlla que va patir durant la Copa Àsia podria complicar-ho tot. Si ha de passar pel quiròfan, Wu Lei estarà de baixa tres mesos i l’Espanyol ajornarà la seva incorporació fins a l’estiu, quelcom que obligaria el club català a buscar un altre recurs ofensiu al mercat. Si, d’altra banda, passa la revisió mèdica a la qual se sotmetrà en arribar a Catalunya, firmarà pels pròxims tres anys (més un d’opcional).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa