Món Esport
L’Espanyol de Rubi es posa en marxa
  • CA

La pilota torna a rodar pel primer equip blanc-i-blau, que ahir va iniciar la seva pretemporada amb la primera tanda de revisions mèdiques i el primer entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Es posa en marxa l’Espanyol 2018/19 sense Óscar Duarte, que s’incorporarà més endavant perquè va disputar el Mundial amb la selecció de Costa Rica, però amb la il·lusió de Rubi, el nou tècnic perico, que per primera vegada agafa un equip a Primera Divisió des del començament -al Llevant i l’Sporting va ser contractat a mitja temporada-. Són moltes les incògnites que sobrevolen el nou projecte català, amb menys recursos i garanties que el que capitanejava Quique Sánchez Flores.

Les tisores de Guasch, l’encarregat de quadrar números i retallar el pressupost, marcaran el rumb d’aquest nou Espanyol, que no comptarà amb Gerard Moreno, Jurado, Marc Navarro, Pau López, Jairo Morillas ni ‘la Roca’ Sánchez. Sí que començaran la pretemporada Roberto Jiménez, Hernán Pérez, Álvaro Vázquez, Edu Frias, Lluís López -aquests dos són jugadors del filial-, Puado, Aléx López i Pipa -els tres ja amb fitxa del primer equip-. Caldrà veure si convencen Rubi i si el club pot trobar sortida a alguns d’ells, sobretot als que cobren més, per alleugerir massa salarial i reforçar la plantilla. També caldrà veure que passa amb futbolistes com David López, Darder o Aarón, algunes de les peces més cobejades del conjunt perico. No es pot descartar cap escenari.

 

Borja Iglesias, el substitut de Gerard Moreno

 

Precisament el mateix dia que va arrencar el nou Espanyol, es van resoldre dos dels grans enigmes dels dies previs a la pretemporada: el nom del substitut de Gerard Moreno i el del nou director de futbol professional. Borja Iglesias, l’únic jugador que ha incorporat el club perico fins al moment, ha estat l’escollit per omplir el buit que ha deixat l’atacant perpetuenc i s’ha convertit en el fitxatge més car de la història de l’entitat catalana, que pagarà 10 milions d’euros per aquest jove atacant gallec que ve de fer 23 gols a Segona Divisió amb el Saragossa. Aquest matí ha passat la pertinent revisió mèdica i dimecres serà presentat al RCDE Stadium. Per altra banda, l’ex jugador blanc-i-blau Rufete serà presentat dijous a l’hotel Vall de Bas de la Garrotxa, seu de l’stage de pretemporada del primer equip, com a nou director de futbol professional de l’Espanyol.

La pretemporada de l'Espanyol
La pretemporada de l’Espanyol | RCDE

 

Olot, EUA, Manchester i Alemanya

 

L’Espanyol marxa demà cap a Olot, el primer destí de la pretemporada blanc-i-blava. Allà hi disputarà el seu primer partit amistós, contra l’Olot, com ja va fer la temporada passada. El Richmond Kickers i el FC Cincinnati seran els rivals del conjunt català a la gira que farà als Estats Units, a Richmond (Virginia) i Cincinnati. La següent parada serà Manchester, des d’on els de Rubi es desplaçaran fins a Burnley per jugar contra els clarets, un conjunt que ve de quedar setè a la Premier. I abans d’anar cap a Mönchengladbach per tancar la pretemporada contra l’ex equip de Ter Stegen, l’Espanyol s’enfrontarà contra el Nàstic al Nou Estadi de Tarragona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa