Gallego, una setmana més entre l’espasa i la paret

La direcció esportiva de l’Espanyol prefereix esgotar el crèdit amb Gallego mentre l’afició i les penyes van fer ahir evident el seu descontentament amb el rumb de l’equip

Hores de màxima tensió a l’Espanyol. David Gallego penja d’un fil però els encarregats de tallar-lo sembla que, de moment, prefereixen esperar una setmana més. La derrota del passat diumenge davant el Valladolid a casa, la quarta que sumen els blanc-i-blaus enguany a Cornellà-El Prat, deixava el tècnic de Súria en una posició més que delicada, tenint en compte sobretot que als partits davant el Celta i Valladolid ja se’ls havia penjat el cartellet d’ultimàtum. Tot i això, a les oficines espanyolistes prefereixen esgotar el crèdit amb un David Gallego que té tots els números d’asseure’s a la banqueta en els pròxims partits davant el CSKA de Moscou i el Mallorca.

Joan Capdevila, el nou responsable de relacions institucionals del club, prosseguia aquest dilluns en la línia del club en assegurar que tot i que “la situació no és la que es voldria”, sí que és cert que es confia encara amb Gallego. “Els resultats manen i les alarmes s’encenen en qualsevol moment. Jo no ho veig tan negatiu. És cert que a casa no estem aconseguint els resultats que voldríem, però si trobes una bona ratxa tot canvia“, ha dit. 

Quelcom que es contraposa –i de manera radical- amb el què pensa l’afició. El 0 de 12 a casa marca tant que els afeccionats blanc-i-blaus no van dubtar en acomiadar l’equip després de caure davant el Valladolid al crit de “Gallego ves-te’n ja”. Per més inri, la Federació de Penyes catalanes de l’Espanyol va emetre ahir un comunicat d’allò més contundent i en el qual demanaven decisions “dràstiques” pel què feia a la parcel·la esportiva.

“La situació esportiva s’ha agreujat molt i s’ha tornat insostenible”, deien en un comunicat on posteriorment demanaven: “Per això, demanem novament al Consell d’Administració del RCD Espanyol de Barcelona que prengui totes les mesures necessàries en l’àrea esportiva, tant en l’equip masculí com en el femení, per revertir aquesta perillosa tendència negativa, en la qual es troba immers el nostre estimat club, abans que la conjuntura es torni més complexa”.

Més informació

Nou comentari