Món Esport
Gallego: “Moscou ens donarà un impuls”

L’Espanyol necessita començar a sumar de tres en tres a la Lliga. Conscient que Moscou pot marcar un abans i un després pel devenir de la temporada blanc-i-blava, David Gallego ha reconegut que l’equip ha d’aprofitar l’impuls europeu per enlairar-se a la competició domèstica. “L’important és la Lliga i això és quelcom indiscutible. Moscou ens donarà un impuls i un grau més de confiança. Ara toca pressionar i anar a per als tres punts”, ha comentat el tècnic de Súria, que respira després de la victòria al VEP Arena de Rússia.

Precisament preguntat pel crèdit que li resta, el tècnic espanyolista ha explicat que està tranquil perquè, com ja va explicar en la prèvia europea, els ultimàtums són quelcom que no depèn d’ell. “El crèdit que tinc o deixi de tenir no és quelcom que jo pugui determinar. Ho han de dir els altres. Estic convençut que estem millor”, ha dit. Finalment, però, el preparador català ha parlat també de la gran importància de sumar els tres punts d’una vegada per totes: “Entenc la frustració de l’afició a la Lliga, tenim pocs punts. Hem de fer una passa endavant”.

Les paraules de Gallego

CANVI DE DINÀMICA

“L’important és la Lliga i això és quelcom indiscutible. Moscou ens donarà un impuls i un grau més de confiança. Ara toca pressionar i anar a per als tres punts. Estem per sona del què ens agradaria, però hem de fer una passa endavant”

LA SEVA SITUACIÓ PERSONAL

“El crèdit que tinc o deixi de tenir no és quelcom que jo pugui determinar. Ho han de dir els altres. Estic convençut que estem millor”

L’OBLIGACIÓ DE GUANYAR

“Entenc la frustració a la Lliga, tenim pocs punts. A fora hem estat millors que a casa, si hagués estat al revés… el què és el futbol”

ROTACIONS A LA VISTA

“Sortirem amb el millor onze possible. Que hagin jugat a Moscou no és un condicionant perquè no juguin a Mallorca. Si estan al 100% poden jugar”Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa