Gallego, convençut: “L’afició es mereix una victòria i l’equip també”

El tècnic de Súria se la juga davant el Valladolid i es mostra convençut que l’equip necessita seguir el camí de Vigo per aconseguir el primer triomf a casa

David Gallego sap que l’Espanyol no pot tornar a fallar a casa. Encara amb el xàfec final de Balaídos a la retina però amb la sensació d’haver mostrat la cara més sòlida del curs, els blanc-i-blaus tenen davant el Valladolid la oportunitat de trencar els mals presagis a casa amb una victòria. Gallego, de fet, és el primer que reconeix la necessitat de vèncer per començar a alliberar-se de la zona baixa de la taula: “L’afició es mereix una victòria i l’equip també. A casa hem de ser encara més forts que a fora, sabem que estaran allà i per això haurem d’intentar brindar-los el triomf”.

El de Súria, que ha tornat a apel·lar a la “valentia” per vèncer el conjunt de l’experico Sergio González, ha explicat també que l’equip haurà de posar a prova l’aspecte mental, tot just desp´rés d’haver deixat escapar dos punts al 95’ a Vigo. “Espero que sigui un partit per a gaudir, que no tinguem nervis. Em conformaria si l’equip continua creixent i guanya”, ha comentat Gallego mentre afegia: “A l’elit s’ha de guanyar, ho tinc claríssim. El camí són les sensacions i demà és un partit per créixer i guanyar. Per vèncer has de fer les coses bé i així ho intentarem fer”.

Les declaracions de Gallego:

AMB L’OBLIGACIÓ DE GUANYAR

“L’afició es mereix una victòria i l’equip també. A casa hem de ser encara més forts que a fora, sabem que estaran allà i per això haurem d’intentar brindar-los el triomf”

EL FACTOR MENTAL

“Espero que sigui un partit per a gaudir, que no tinguem nervis. Em conformaria si l’equip continua creixent i guanya. A l’elit s’ha de guanyar, ho tinc claríssim. El camí són les sensacions i demà és un partit per créixer i guanyar. Per vèncer has de fer les coses bé i així ho intentarem fer”

LA PASSA ENDAVANT DE VIGO

“L’equip va mostrar-se molt sòlid. Vam tenir pausa amb la pilota, personalitat i vam mostrar una estructura. És el millor partit que ha fet l’equip. El gol en l’últim minut? No hem fet res en especial, vam analitzar-lo. Molts es poden evitar però s’ha de donar mèrit al rival també”

L’ESTAT DE L’EQUIP

“Hem tingut només un dia de recuperació. L’equip està fatigat, cansat però amb molta il·lusió per tornar a jugar a casa. És el què estic veient. Encara que l’últim dia va ser un cop dur, van veure que aquest era el camí a seguir i que et farà créixer”

Més informació

Nou comentari