Món Esport
Gallego, pragmàtic: “Com més partits pugui dirigir, molt millor”

David Gallego s’enfronta a un repte majúscul. L’Espanyol necessita retrobar-se urgentment i, a principis d’octubre, ja parla de finals. Una situació del tot indesitjable però que marca el camí d’un equip i un tècnic que han encetat la temporada de la pitjor manera possible: amb un 0 de 12 a casa en Lliga. A Europa, però, la història ha estat diferent en aquest inici de curs i Gallego s’aferra a la trajectòria continental per mirar de revertir la pèssima dinàmica en Lliga. “El del CSKA és un partit molt important perquè volem començar a aconseguir victòries i a tenir millors sensacions. Tots necessitem guanyar”, ha reconegut el de Súria.

D’altra banda, preguntat per la seva posició al capdavant de l’equip, el míster blanc-i-blau ha assegurat que “de mi només depèn entrenar i dedicar-me a temes esportius” i ha afegit: “No es podeu imaginar el què gaudeixo entrenant. Cada partit és un goig. Gaudeixo molt de la meva feina, hi poso molta passió i com més partits pugui dirigir, molt millor. No m’escapo de res, intento que l’equip creixi, convèncer els meus futbolistes i que l’equip estigui el més amunt possible”.

Ja preguntat per exclusivament per la ratificació del club sobre el seu càrrec, el de Súria ha explicat que “no perdo ni un u per cent en pensar en què farà la resta. Ja en tinc prou amb la meva feina. Volem guanyar ja, per nosaltres, per la nostra gent i perquè ens hi deixarem la pell”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa