Món Esport
L’Espanyol anuncia les renovacions de Wu Lei, Diego López i Dídac Vilà
  • CA

L’Espanyol ha anunciat aquest dilluns les renovacions de Wu Lei, Diego López i Dídac Vilà. El conjunt blanc-i-blau s’ha assegurat la continuïtat de tres peces importants de cara a la temporada vinent, en la qual intentarà recuperar el lloc de la Lliga Santander que ha perdut després d’un últim curs horrorós.

El davanter xinès, que tenia contracte fins al 31 de desembre del 2020 amb opció a una temporada més, seguirà formant part del conjunt blanc-i-blau fins al juny del 2024, és a dir, els pròxims quatre anys. “Wu Lei ha tancat, d’aquesta manera, la porta al possible interès d’altres equips per aconseguir els seus serveis”, ha celebrat el club perico en el comunicat.

D’altra banda, Diego López “també ha desestimat alguna oferta que se li havia presentat i ha preferit continuar a l’Espanyol una temporada més, amb una altra opcional en funció d’assolir uns objectius esportius”. Dídac Vilà s’ha compromès amb l’entitat catalana fins al 30 de juny del 2022 més una tercera temporada opcional. Els tres jugadors s’han rebaixat “notablement” la seva fitxa per “adequar-la a la realitat de la Segona Divisió”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa