Món Esport
L’Espanyol presenta un protocol per a l’assistència d’afeccionats als estadis
  • CA

L’Espanyol ha anunciat aquest divendres que ha presentat davant la Generalitat de Catalunya, la Delegació del Govern a Catalunya, el Consell Superior d’Esports i LaLiga, el protocol per permetre la tornada de públic als estadis. El club perico té clar que no vol lluitar per la salvació sense els seus seguidors i ha fet un pas per aconseguir-ho.

Amb el protocol presentat, que estableix un aforament d’un terç de la capacitat de l’RCDE Stadium, el club blanc-i-blau “entén que queda absolutament garantida la seguretat i el compliment de tots els protocols establerts per les autoritats sanitàries”. “El protocol, en cas de ser aprovat, estableix que l’aforament correspondria a uns 13.0000 abonats que accedirien al recinte a través de l’establiment de rotacions. El club treballa en altres escenaris que igualment garanteixen la seguretat sanitària i que permetrien augmentar aquest nivell d’assistència”, ha informat l’Espanyol en el seu comunicat.

“Aquest retorn dels aficionats al nostre estadi es realitzaria sense afectació a les compensacions que fins al moment ha ofert el club als seus socis i abonats. L’Espanyol entèn que amb l’absència de públic als estadis no es respecta la integritat de la competició, perquè el futbol no s’entén sense afició. L’absència de públic representa un clar desavantatge competitiu perquè la seva presència és part essencial de l’esport”, ha finalitzat la nota de l’entitat catalana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa