Món Esport
L’Espanyol posa en marxa una iniciativa per promocionar els negocis dels seus socis
  • CA

Genial iniciativa de l’Espanyol per ajudar els seus afeccionats a superar les conseqüències econòmiques de la pandèmia del coronavirus. El club blanc-i-blau ha informat que oferirà la possibilitat a tots els petits negocis pericos “de promocionar-se a través de la pàgina web de l’entitat” amb l’objectiu de donar-los visibilitat i que “a poc a poc puguin recuperar la normalitat”.

“Vivim en un moment d’incertesa a causa de la Covid-19. Som conscients de les dificultats que estan travessant molts dels nostres socis. És per això que, des de l’Espanyol, volem estar més a prop que mai dels nostres seguidors i oferir a tots els negocis liderats per pericos l’oportunitat de donar-se a conèixer i llançar alguna promoció i/o avantatge a través de la pàgina web oficial del club”, ha informat l’entitat blanc-i-blava a través d’un comunicat.

Les impreses interessades s’hauran de posar en contacte amb l’Espanyol, identificar el seu sector professional, facilitar les dades de l’empresa i explicar l’avantatge o promoció que ofereixen als socis del club català. “Totes les promocions vinculades a negocis periquitos seran publicades a www.rcdespanyol.com perquè tots els afeccionats puguin aprofitar-les”, ha finalitzat la nota informativa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa