Gallego, impassible: “No hem de ser tan alarmistes”

L’entrenador blanc-i-blau, que reconeix que se sent “estimat pel club i l’afició”, explica: “Estic convençut que a Ipurua s’hi veurà un bon Espanyol”

David Gallego ho té clar: defallir no és una opció. En la prèvia del transcendental partit a Ipurua davant el sempre complicat Eibar, el tècnic de l’Espanyol ha volgut explicar que se sent fort per a afrontar el repte de redirigir el rumb de l’equip. “Anem molt ràpid amb les valoracions com per valorar ara si estem davant d’un partit transcendental. Hem jugat només tres partits i queden encara molts punts per disputar. Entenc la inquietud de l’entorn, però jo estic tranquil. No hem de ser alarmistes”, ha sentenciat Gallego. L’1 de 9 que s’acredita en Lliga i la inoperància mostrada davant el Granada semblen no preocupar massa a un entrenador espanyolista que continua confiant en el seu “procés”.

A favor de l’Espanyol, però, hi juguen els 15 dies que ha tingut l’equip per reflexionar i millorar durant l’aturada de seleccions. I Gallego, en aquest sentit, reconeix: “Aquests 15 dies ens han anat bé per reflexionar i veure què no estàvem fent bé. Han estat extremadament positius. Crec que hem fet una passa endavant per a poder competir millor”.

David Gallego, en roda de premsa:

LA SITUACIÓ DE L’EQUIP

“Anem molt ràpid amb les valoracions com per valorar ara si estem davant d’un partit transcendentals. Hem jugat només tres partits i queden encara molts punts per disputar. Entenc la inquietud de l’entorn, però jo estic tranquil. No hem de ser alarmistes”

15 DIES PER REFLEXIONAR

“Aquests 15 dies ens han anat bé per reflexionar i veure què no estàvem fent bé. Han estat extremadament positius. Crec que hem fet una passa endavant per a poder competir millor”

IPURUA, UN ESCENARI COMPLICAT

“Has de competir contra tots els rivals i en tots els estadis de la Lliga. Has d’estar constantment concentrat davant l’Eibar, sí que és un equip que exigeix molt i que mai dóna treva. Calibrarà en quin punt estem, però estic convençut que a Ipurua s’hi veurà un bon Espanyol”

CAP GOL EN TRES PARTITS

“És quelcom que no em preocupa gens. És circumstancial i em preocupa més encaixar que la falta de gol. Però necessitem guanyar perquè això ajudarà al creixement de l’equip”

Més informació

Nou comentari