Món Esport
L’Elx només necessita quinze minuts per noquejar l’Espanyol (1-2)

Si el primer equip masculí del Reial Club Deportiu Espanyol va acabar el 2021 amb molt bones sensacions, l’ha començat de la forma totalment oposada. Després de la victòria als penals contra la Ponferradina a la Copa, que va ser èpica, però va deixar dubtes, el pal ha arribat a l’RCDE Stadium contra l’Elx. Els alacantins n’han tingut prou amb dos gols de Pere Milla als primers quinze minuts de partit per condemnar els pericos. Raúl de Tomás ha retallat distàncies des dels onze metres, però no ha pogut aconseguir el segon, que ha buscat desesperadament (1-2). Amb aquesta derrota, l’Espanyol tanca la vintena jornada, la primera de la segona volta, a l’onzena posició.

Malgrat jugar-se el partit a les 21h, l’Espanyol ha sortit completament adormit, cosa que ha aprofitat Pere Milla, molt més llest i atent que ningú, per sortir de festa per la gespa de Cornellà-El Prat davant dels nassos de tota l’afició perica, que no ha pogut creure el que veia. En una de les primeres jugades, Guido Carrillo, amb polèmica per unes possibles mans, ha centrat una pilota a l’àrea que la defensa blanc-i-blava s’ha dedicat a mirar passivament, mentre Milla l’enfonsava al fons de la xarxa. Quan no havien passat ni deu minuts, nou embolic inexplicable de la línia defensiva de l’Espanyol i, amb la col·laboració d’una mala sortida del porter Joan Garcia, titular per la baixa per Covid de Diego López, Pere Milla ha tornat a marcar.

Els blanc-i-blaus han reaccionat ràpidament amb un gol de Loren Morón. Malauradament, ha estat anul·lat per fora de joc i els de Vicente Moreno han hagut de tornar a començar a remuntar, encara més tocats. La defensa local ha continuat mostrant dubtes i imprecisions, però a les acaballes del primer temps Keidi Bare ha forçat un penal després d’una mala decisió defensiva de Gonzalo Verdú i els pericos han pogut retallar distàncies, com sempre gràcies a l’encert de Raúl de Tomás, que ha definit a plaer des dels onze metres.

La segona meitat ha consistit en intents frustrats constants de l’Espanyol d’aconseguir l’empat. Incansable, RDT ho ha buscat per terra, mar i aire, però no ha pogut superar el plantejament defensiu de l’Elx, que cal dir que estava molt ben plantejat. Dos xuts del madrileny a la tanca defensiva en dues faltes prou perilloses han ratificat que els tres punts viatjarien de Catalunya al País Valencià, amb una jugada embolicada al temps afegit inclosa, que tampoc no ha pogut encertar el mateix De Tomás.



Més notícies
Novak Djokovic, en arxiu | Europa Press
La família de Djokovic assegura que l’han “torturat” a Austràlia
Notícia: La família de Djokovic assegura que l’han “torturat” a Austràlia
Comparteix
"No li han donat ni l'esmorzar, ha viscut en condicions inhumanes", diuen
El Camp Nou, sense públic | Europa PressFCB
24/12/2021
El Barça femení, al Camp Nou i amb públic en un context excepcional
Notícia: El Barça femení, al Camp Nou i amb públic en un context excepcional
Comparteix
Les futbolistes blaugranes jugaran al Camp Nou amb públic per primer cop al duel europeu amb el Reial Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa