Món Esport
L’Espanyol té l’ascens directe a tocar (1-1)
  • CA

Això haurà estat un ensurt d’una temporada. L’Espanyol tornarà a Primera Divisió ben aviat i ho farà per la via ràpida. Un empat assolit a l’estadi dels Jocs Mediterranis contra l’Almeria manté els andalusos a deu punts quan en queden 21 en joc i els pericos continuen com a líders destacats (1-1).

El partit ha estat una autèntica muntanya russa d’emocions. L’objectiu dels blanc-i-blaus era evitar la derrota i les coses han començat malament amb un gol de Sadiq al minut 50. Tot i això, només vuit minuts més tard, una gran assistència de Darder ha significat l’empat de Dimata. Al minut 70 RDT ha fallat un penal que hauria significat la victòria i la sentència de l’ascens directe, de forma gairebé definitiva.

Tot i això, és molt difícil que als pericos se’ls hi escapi la Primera Divisió. En tenen prou amb guanyar quatre partits dels set que queden o anar esperant la pèrdua de punts de l’Almeria. En qualsevol cas, hi hauria d’haver un trasbals majúscul perquè els pericos es quedessin a Segona Divisió.



Més notícies
El Barça celebra la Lliga Asobal amb Joan Laporta | FC Barcelona
El Barça aixeca l’onzena Lliga Asobal consecutiva
Notícia: El Barça aixeca l’onzena Lliga Asobal consecutiva
Comparteix
La victòria contra el BM Ángel Ximénez suposa el 28è títol domèstic blaugrana
Guàrdies civils expulsant boixos nois d'un avió que tornava de Sevilla després de la final de Copa / Imatge de vídeo de Món Esport
Tres seguidors ultres del Barça, expulsats per la Guàrdia Civil d’un avió que tornava de Sevilla
Notícia: Tres seguidors ultres del Barça, expulsats per la Guàrdia Civil d’un avió que tornava de Sevilla
Comparteix
El conflicte ha començat quan han insultat una hostessa que ha demanat a un dels joves que es posés la mascareta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa