L’Espanyol té l’ascens directe a tocar (1-1)

Amb l'empat contra l'Almeria, mantenen els andalusos a deu punts

Això haurà estat un ensurt d’una temporada. L’Espanyol tornarà a Primera Divisió ben aviat i ho farà per la via ràpida. Un empat assolit a l’estadi dels Jocs Mediterranis contra l’Almeria manté els andalusos a deu punts quan en queden 21 en joc i els pericos continuen com a líders destacats (1-1).

El partit ha estat una autèntica muntanya russa d’emocions. L’objectiu dels blanc-i-blaus era evitar la derrota i les coses han començat malament amb un gol de Sadiq al minut 50. Tot i això, només vuit minuts més tard, una gran assistència de Darder ha significat l’empat de Dimata. Al minut 70 RDT ha fallat un penal que hauria significat la victòria i la sentència de l’ascens directe, de forma gairebé definitiva.

Tot i això, és molt difícil que als pericos se’ls hi escapi la Primera Divisió. En tenen prou amb guanyar quatre partits dels set que queden o anar esperant la pèrdua de punts de l’Almeria. En qualsevol cas, hi hauria d’haver un trasbals majúscul perquè els pericos es quedessin a Segona Divisió.

Més informació

Nou comentari