Continua el malson a casa (1-3)

L’Espanyol torna a caure després de deixar una mala imatge, sobretot en la primera part, i cau a posicions de descens

La versió bona de l’Espanyol no ha pogut arreglar la desfeta de la dolenta. L’equip de David Gallego ha despertat tard en un partit contra un rival que s’ha acabat mostrant assequible, però d’entrada ha dominat per complet. Les sensacions han tornat a ser negatives i el resultat torna a ubicar el conjunt perico en una situació compromesa després de les cinc primeres jornades. L’única bona notícia és que l’equip ha tornat a trobar el camí en la segona part, encara que no hagi portat a res positiu.

La Reial Societat ha imposat el seu pla a la primera part. L’equip basc ha pogut controlar la pilota i trobar els espais per fer mal al conjunt perico. L’Espanyol s’ha trencat i no ha trobat la manera de revertir la situació i fabricar un partit que afavorís els seus interessos. Abans del descans, les pilotes llargues a Calleri han estat l’únic recurs pràctic, pel simple fet que el davanter argentí ha estat capaç amb freqüència de mantenir la possessió per als seus en camp contrari. Les combinacions de l’equip de Gallego han acabat sempre amb una recuperació del rival lluny de la porteria de Moyá.

La pobra imatge de l’equip barceloní ha anat acompanyada d’una sensació de desconfiança i certa manca d’intensitat. Els futbolistes de la Reial Societat han estat més ràpids de moviments i això els ha permès estar sempre un pas per davant dels futbolistes locals. A la primera meitat, l’Espanyol, ha sortit a l’atac sense convicció, amb pocs efectius, mentre que el seu rival ha acumulat sempre un gran nombre de jugadors. Els dos gols de Willian José han caigut pel seu propi pes en situacions on els visitants han trobat els espais que necessitaven.

Una reacció tardana

El despertador ha sonat al descans i l’equip ha sortit amb una cara diferent. L’expectativa davant el domini de l’oponent s’ha transformat en iniciativa pròpia i voluntat de fer coses. L’equip de David Gallego ha tancat la Reial Societat en la seva àrea i l’ha tinguda en les seves mans. El marcador, però, deia una cosa diferent. Campuzano ha posat la primera pedra amb una centrada tensa, que ha suposat el gol en pròpia porteria de Zaldua.

La inèrcia perica feia somiar al RCDE Stadium amb una remuntada com la d’Ipurua. Però una errada de Calero, quatre minuts després i a quinze per al final, ha enterrat les opcions blanc-i-blaves. Isak ha clavat un ganivet al cor de la reacció local i l’ha matada sense opció de reanimació. Els periquitos segueixen sense sumar cap punt a casa en Lliga i l’únic gol en tres partits ha estat en pròpia porteria. Les dades acompanyen les sensacions i a Cornellà-El Prat la preocupació comença a estar justificada.

Més informació

Comentaris

    gassoljj@gmail.com Setembre 22, 2019 6:11 pm
    És el joc que fá el Espanyol sempre

Nou comentari