Món Esport
L’Espanyol podria canviar de propietari

El propietari del Reial Club Deportiu Espanyol, el xinès Chen Yansheng, ha rebut una oferta per vendre l’entitat blanc-i-blava a un grup inversor americà, segons avança La Grada. Concretament, la família estatunidenca Wilf hauria fet arribar una proposta de compra a Míster Chen que rondaria els tres-cents milions d’euros per adquirir un club esportiu europeu, ja que fins ara s’han centrat en el mercat americà, amb l’equip de futbol Orlando City SC i els Minnessota Vikings de la NFL, i estarien interessats a ampliar les seves fronteres. Fins ara, Chen havia rebutjat ofertes amb valors pròxims als dos-cents milions, però en aquest cas s’ha començat a deixar seduir, ja que la milionada que els Wilf han posat sobre la taula supera tots els registres que s’havien conegut fins al moment.

De tota manera, Chen no es troba en una situació en la qual tingui la necessitat o la urgència de vendre el club, ja que la situació econòmica de l’Espanyol, malgrat la pandèmia del coronavirus i la crisi que se m’ha derivat, és òptima. Per tant, es tracta d’una opció que es troba molt lluny de convertir-se en una realitat, però les possibilitats són molt més elevades que en totes les ofertes que havien arribat fins al moment. Això sí, el grup inversor dels Wilf posa una condició bàsica: que l’Espanyol mantingui la categoria aquesta temporada. De tota manera, el descens no és, ara per ara, un perill real per als pericos.

Sis anys amb Chen Yansheng al capdavant de l’Espanyol

Chen Yansheng va comprar l’Espanyol entre finals de 2015 i principis de 2016. El seu objectiu, segons el que va assegurar quan va aterrar al club, era classificar-se per a la Champions abans de 2019. En comptes d’això, el club blanc-i-blau ha patit un descens, tot i que també ha aconseguit tornar a Primera amb el títol de la Segona Divisió i jugar l’Europa League la temporada 2019-2020. El comandament de Chen al capdavant de l’entitat perica no es pot considerar brillant, però sí que l’ha dotat d’una estabilitat econòmica molt necessària.



Més notícies
L'Estadi Olímpic Lluís Companys, a Montjuïc | Europa Press
El Barça jugarà una temporada sencera a Montjuïc
Notícia: El Barça jugarà una temporada sencera a Montjuïc
Comparteix
El club blaugrana tindrà l'Estadi Olímpic Lluís Companys com a feu mentre es fan les obres al Camp Nou
Els jugadors de l'Espanyol celebren el gol de Cabrera | RCD Espanyol
Punt final a una ratxa nefasta de l’Espanyol (2-0)
Notícia: Punt final a una ratxa nefasta de l’Espanyol (2-0)
Comparteix
Cabrera i un autogol permeten els pericos superar el Getafe

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Periquitos a l'ast, rufianismo de ERCorneyá a març 09, 2022 | 17:10
    Periquitos a l'ast, rufianismo de ERCorneyá març 09, 2022 | 17:10
    Un chino de Cornellà, periquitos de corneyá, pollastres a l'ast a 5 euros. Bufff andalusos de jaen, quin tuff de miseria española franquista, cara al sol del rufian y sus melindros de españa.erc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa