Món Esport
Resultats dispars pels catalans de Segona Divisió
  • CA

Espanyol 2 – 1 Leganés

Els blanc-i-blaus directes a primera divisió. Darder ha avançat a l’Espanyol al primer minut, i es preveia una nit fàcil. Raúl de Tomás ha errat un penal a la primera part, i a la represa el Leganés ha escurçat distàncies amb un gol de Miguel. Aleshores l’Espanyol ha buscat el gol de la victòria amb insistència i ha tingut premi. Melamed ha engaltat una pilota dins de l’àrea i ha fet el segon dels blanc-i-blaus.

Sabadell 1 – 1 Cartagena

Stoickhov ha avançat els arlequinats, però a la segona part Rubén Castro ha empatat el partit. El Cartagena ha disposat de diferents oportunitats per empotar-se la victòria de Sabadell, però no ha estat capaç de concretar les seves oportunitats. Punt meritori dels vallesans que han acabat amb un jugador menys i segueixen lluitant per la permanència.

Rayo 2 – 1 Girona

El Girona havia viatjat a Madrid amb set baixes, i el resultat no reflecteix l’esforç realitzat pels catalans. Els de Francisco s’han arribat a avançar-se al marcador amb un gol de Bueno, però el Rayo ha estat capaç de remuntar un partit clau per a presentar candidatura al playoffs de promoció.



Més notícies
Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Dembélé: “Trobo a faltar els kebabs”
Notícia: Dembélé: “Trobo a faltar els kebabs”
Comparteix
El francès ha estat entrevistat a BeIN Sports i ha parlat del seu gran moment de forma
Messi, jugador del FC Barcelona | Europa Press
El gol impossible que Messi va intentar a Valdebebas
Notícia: El gol impossible que Messi va intentar a Valdebebas
Comparteix
El crack argentí va picar un córner i quasi acaba fent un gol olímpic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa