Món Esport
Abelardo treu ferro a la final de Pamplona: “No és un partit vital, però sí important”

Abelardo continua entestat en la despressurització del seu Espanyol. Sabent des que va arribar que la permanència és un escull d’allò més complicat, el tècnic asturià ha remarcat una vegada i una altra que això és una carrera de fons. Resseguint sempre aquesta línia, per tant, l’entrenador de l’Espanyol ha explicat que a Pamplona els seus hi tenen un partit “important, no vital”.

“Sabem el que significa enfrontar-nos a l’Osasuna. Anem a un camp difícil, que està fent una gran temporada i que no ha perdut contra cap equip dels de meitat de taula per avall”, ha indicat també Abelardo mentre, al fil de la qüestió, sentenciava: “Si guanyem, estic convençut que retallarem punts amb la zona de permanència. Hem de fer quelcom que s’assembli al que vam fer l’últim diumenge davant l’Atlètic de Madrid. L’equip s’hi va deixar la pell i vam aconseguir jugar bé a futbol contra un equip incòmode. Si donem una versió com aquella estarem més a prop del triomf”.

 

Les declaracions d’Abelardo prèvies a l’Osasuna-Espanyol

Marc Roca, baixa altra vegada

“Està descartat. Ha estat tota la setmana amb molèsties al taló i malauradament no serà demà amb nosaltres”

Una nova final

“Si guanyem, estic convençut que retallarem punts amb la zona de permanència. Hem de fer quelcom que s’assembli al que vam fer l’últim diumenge davant l’Atlètic de Madrid. L’equip s’hi va deixar la pell i vam aconseguir jugar bé a futbol contra un equip incòmode. Si donem una versió com aquella estarem més a prop del triomf”

Osasuna, un rival complicat

“Sabem el que significa enfrontar-nos a l’Osasuna. Anem a un camp difícil, que està fent una gran temporada i que no ha perdut contra cap equip dels de meitat de taula per avall”

Última bala?

Crec que no és un partit vital, però sí important. Serà un partit que patirem i hem de ser molt verticals. Si no serà molt complicat guanyar… no penso més enllà del duel d’Osasuna, però depèn de nosaltres la salvació”Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa